Fasadtvätt

Taktvätt och fasadtvätt har blivit allt vanligare i Stockholm, och det är inte svårt att förstå varför. Det handlar inte bara om att få en ren och attraktiv fasad på ditt hus, det handlar också om att förlänga livslängden på dina ytskikt genom att eliminera alger, smuts och mossa som annars binder fukt och kan orsaka skador. Mossa, smuts och alger påverkar inte bara utseendet på ditt hus; de behåller även fukt och hindrar ordentlig avrinning, vilket ökar risken för frostsprängning under kalla månader.

Så, om du behöver snabb och akut eller förebyggande takvård i Stockholm, är vi här för att hjälpa. Vi erbjuder skonsam tvätt, miljövänlig mossbekämpning och impregnering med fuktavvisande egenskaper. Detta förhindrar att mossa och alger får fäste, vilket i sin tur skyddar taket och fasaden i flera år framöver. Vår vattenbaserade och miljövänliga impregnering, tillsammans med väl fungerande stuprör och hängrännor, skapar en effektiv avrinning som underlättar snöhanteringen på vintern och håller ytan smutsavvisande på sommaren samtidigt som den är lätt att hålla ren.

Vi är specialister på att erbjuda högkvalitativt och varsamt underhåll till fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och kommersiella fastigheter. Genom att använda rep-teknik kan vi nå även de mest svåråtkomliga områdena, inklusive fönstertvätt, tak- och fasadtvätt på fastigheter utan taknock eller skorsten, och detta med maximal effektivitet.