Om oss

Vi har mer än 35 års erfarenhet av att utföra höjdarbete utan ställning, hängande i rep. Det går snabbt och smidigt att utföra önskat arbete som att renovera fasad eller tak. Kostnaden nästan halveras och ni slipper skymma utsikten eller störa gångtrafiken. Vårt team består av erfarna hantverkare och professionella klättrare som utför alla typer av höjdarbete i Stockholm med omnejd.

RepExpressen arbetar enligt de hårda kraven som IRATA ställer och med klättersystem som underlättar åtkomsten vid höjdarbeten. Vi kan arbeta på ett säkert och flexibelt sätt där skylift eller byggnadsställningar inte kommer ända fram vilket verkar bli allt vanligare i Stockholm. Då blir det inga borrhål kvar på husfasaden när vi ska renovera fasad och vi behöver inte heller störa trafiken. På RepExpressen kör vi miljövänliga bilar samt att vi sköter sophanteringen miljövänligt och städar noggrant efter oss efter utfört arbete.

Vi arbetar främst med industriklättring i stadsmiljö och i Stockholmsregionen och all vår personal har genomgått EU certifierade höghöjdsutbildning och vi är experter på unika lösningar när det gäller svåråtkomliga ställen. Vi på RepExpressen mycket effektiva och löser problemet snabbt och effektivt i samförstånd med beställaren.

Sedan 2005 har vi arbetat med Akademiska Hus, HSB, NCC, JM och Riksbyggen och har därmed mycket goda referenser.

Kontakta oss