RENSA HÄNGRÄNNOR OCH STUPRÖR

Att rensa hängrännor är oftast enklast att utföra med stege eller från takluckan men när det är för högt eller taket lutar bör specialister göra arbetet, speciellt om det är svårt att komma åt med skylift eller byggställning.

Hängrännor och stuprör bör rensas och underhållas även om de marknadsförs som underhållsfria och det är de i princip också, om man enbart ser till materialet. Våra kunder i Stockholm efterfrågar sådana men för att de ska fungera bra behöver man rensa hängrännor och få effektivare transport av regnvatten.

Äldre modeller av exempelvis målad galvaniserad plåt, rostar dessutom förr eller senare, i synnerhet om man inte regelbundet rostskydds behandlar, tätar skarvar och eventuella läckor och målar hängrännorna.
Vilken form av underhåll det än gäller klarar ni det oftast själva och har ni tur behöver ni inte se över era hängrännor och stuprör mer än en gång om året, men är huset omgivet av höga träd, som släpper barr, löv och småkvistar, kan det finnas skäl att rensa hängrännorna lite oftare än så.

Underhållsarbetet kan ibland vara på svåråtkomliga ställen och har ni väntat med att rensa hängrännor, kan löv och smuts pressas ner i stupröret och bli svåra att få loss och då kan vi på RepExpressen hjälpa er.

All vår personal har genomgått EU certifierade höghöjds utbildningar och vi arbetar i Stockholm med omnejd
Inför offerten kommer vi gärna ut och besiktigar ert tak utan kostnad så tveka inte att kontakta oss på RepExpressen för en fackmannamässig kontroll och inspektion

Slå en signal eller maila oss så kan vi svara på dina frågor eller boka ett möte!

TELEFONNUMMER

08 – 612 40 01

MOBILNUMMER

VI RENSAR HÄNGRÄNNOR OCH STUPRÖR HÄNGANDE I REP

BEGÄR OFFERT

RepExpressen utför alla slags fasadarbeten utan ställning eller kran.

BEGÄR OFFERT

Inför offerten kommer vi gärna förbi och genomför en kostnadsfri besiktning

      Hur hittade du oss?